Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική δημιούργησε τρία προγράμματα για την ασφάλιση γραφείων και ιατρείων, εξασφαλίζοντας την αποζημίωση ή αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να συμβούν στο χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε η επαγγελματική σας περιουσία να είναι ασφαλής.

Το κορυφαίο των προγραμμάτων, Dynamis Work Premium, παρέχει πλήρη κάλυψη από όλους τους πιθανούς κινδύνους, με χαμηλές απαλλαγές και με άμεση αποζημίωση σε αξία καινούριου. Στο Dynamis Work Premium μπορεί να προστεθεί προαιρετικά η κάλυψη σεισμού.

Το Dynamis Work Loan αφορά αποκλειστικά σε επιχειρήσεις με ενυπόθηκο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες από την δανειοδότρια τράπεζα, καλύψεις, μεταξύ των οποίων και την κάλυψη του σεισμού με απαλλαγή 2%, ενώ είναι εμπλουτισμένο και με πληθώρα καλύψεων όπως, πακέτο ταραχών, πακέτο νερών, έξοδα πυρόσβεσης, έξοδα μηχανικών, αστική ευθύνη πυρκαγιάς κ.α. Στο Dynamis Work Loan μπορεί να προστεθεί προαιρετικά η κάλυψη προστασίας δανειοληπτών.

Το Dynamis Work Flex σας δίνει την ευελιξία να διαμορφώσετε το πρόγραμμα ασφάλισης της επιχείρησής σας βάσει των αναγκών σας, επιλέγοντας από πληθώρα προαιρετικών καλύψεων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους.

Σε περίπτωση ζημιάς, σας προσφέρουμε υποστήριξη και αποζημίωση, ώστε η επιχείρησή σας να συνεχίσει να λειτουργεί ότι και αν συμβεί με την ηθική και υλική βοήθεια που σας παρέχει η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση της ΔΥΝΑΜΙΣ.

 

 

παρε προσφορα

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή