Αρμενίστε ανέμελα με τη ΔΥΝΑΜΗ μας

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, δραστηριοποιείται δυναμικά στον κλάδο ασφάλειας σκάφους αναψυχής, παρέχοντας εξελιγμένα προϊόντα, που είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις διεθνείς ρήτρες του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου και τα οποία σας καλύπτουν απέναντι στους πιο πιθανούς, αλλά και λιγότερο πιθανούς κινδύνους και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χαρείτε το ταξίδι σας στις Ελληνικές θάλασσες, αλλά και σε αυτές της ευρύτερης Μεσογείου, ανέμελα.

Dynamis Sail

Το Dynamis Sail είναι το νέο πρόγραμμα ασφάλισης σκάφους που καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου σκάφους και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το σκάφος σας, ανέμελα με τη σιγουριά που σας παρέχει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική. Αν η επιβαλλόμενη από το νόμο ασφάλεια δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε από σύνολο προαιρετικών καλύψεων για το σκάφος σας, εμπλουτίζοντας το πακέτο σας.

Dynamis Sail Full

Για αυτούς που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, δημιουργήσαμε το Dynamis Sail Full, το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης σκάφους αναψυχής, που καλύπτει όλο το φάσμα των κινδύνων που μπορεί να προκύψουν εν πλω ή όταν το σκάφος σας είναι αγκυροβολημένο. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις προαιρετικές καλύψεις που σας ταιριάζουν και να σχεδιάσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ασφάλειας σκάφους, που θα κάνει το ταξίδι σας ξέγνοιαστο και σίγουρο.

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή