Τώρα ΕΣΥ έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ στην ασφάλισή σου!

Το MotoDynamis είναι το πιο δυναμικό πρόγραμμα ασφάλισης μοτοσυκλετών που δημιουργήθηκε για να έχετε εσείς τον έλεγχο της ασφάλειάς σας χωρίς περιττές χρεώσεις που σας επιβαρύνουν. Είτε η μηχανή σας είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας, είτε είναι το όχημα για τις αποδράσεις σας, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σας προσφέρει σιγουριά και ξεγνοιασιά σε κάθε σας μετακίνηση.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική φροντίζει να είναι δίπλα στους ασφαλισμένους της με προσωπικές σχέσεις που διασφαλίζουν την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Το MotoDynamis κάνει αυτή τη φιλοσοφία μας, πράξη, προσφέροντάς σας ευελιξία στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας με ένα πακέτο αποτελούμενο από τις απαιτούμενες καλύψεις αλλά παρέχοντας και μία ευρεία επιλογή προαιρετικών καλύψεων για να μπορέσετε να φτιάξετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία αλλά συγχρόνως, να μην επιβαρύνεστε με καλύψεις που δεν σας είναι απαραίτητες.

 

παρε προσφορα

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟΥ
Αστική Ευθύνη προς τρίτους από την κυκλοφορία της μοτοσυκλέτας
Υλικές ζημίες από ανασφάλιστο όχημα (Η κάλυψη δεν ισχύει για δίκυκλα 50 cc)
Φροντίδα Ατυχήματος και Ρυμούλκηση συνέπεια ατυχήματος
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ  
Πυρκαγιά / Τρομοκρατικές Ενέργειες / Στάσεις - Απεργίες  
Οδική Βοήθεια (για μοτοσυκλέτες ηλικίας έως 20 έτη, από 125 cc και άνω)  
Πλήρης οδική και Ταξιδιωτική βοήθεια από βλάβη ή ατύχημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (παρέχεται σε Δίκυκλα από 125 cc και άνω)  
Νομική Προστασία ARAG  
Νομική Προστασία MONDIAL  

παρε προσφορα

 

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή