Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική δημιούργησε τρία νέα προγράμματα για την ασφάλιση καταστημάτων, εξασφαλίζοντας την αποζημίωση ή αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να συμβούν στο κατάστημά σας, έτσι ώστε να μπορείτε ξεκινήσετε ξανά τη λειτουργία της επιχείρησής σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Το κορυφαίο των προγραμμάτων, Dynamis Store Premium, παρέχει πλήρη κάλυψη από όλους τους πιθανούς κινδύνους, με χαμηλές απαλλαγές και με άμεση αποζημίωση σε αξία καινούριου. Στο Dynamis Store Premium μπορεί να προστεθεί προαιρετικά η κάλυψη σεισμού.

Το Dynamis Store Loan αφορά αποκλειστικά σε επιχειρήσεις με ενυπόθηκο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες από την δανειοδότρια τράπεζα, καλύψεις, μεταξύ των οποίων και την κάλυψη του σεισμού με απαλλαγή 2%, ενώ είναι εμπλουτισμένο και με πληθώρα καλύψεων όπως, πακέτο ταραχών, πακέτο νερών, έξοδα πυρόσβεσης, έξοδα μηχανικών, αστική ευθύνη πυρκαγιάς κ.α. Στο Dynamis Store Loan μπορεί να προστεθεί προαιρετικά η κάλυψη προστασίας δανειοληπτών.

Το Dynamis Store Flex σας δίνει την ευελιξία να διαμορφώσετε το πρόγραμμα ασφάλισης της επιχείρησής σας βάσει των αναγκών σας, επιλέγοντας από πληθώρα προαιρετικών καλύψεων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους.

Σε περίπτωση ζημιάς, σας προσφέρουμε υποστήριξη και αποζημίωση, ώστε η επιχείρησή σας να συνεχίσει να λειτουργεί ότι και αν συμβεί με την ηθική και υλική βοήθεια που σας παρέχει η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση της ΔΥΝΑΜΙΣ, αναγνωρίζοντας ότι η επιχείρησή σας αποτελεί το στήριγμα του εισοδήματος, της οικογενειακής σας ευημερίας και η υλοποίηση των ονείρων σας.

 

παρε προσφορα

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή