Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που έχετε επιλέξει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική για την ασφάλιση της περιουσίας σας. Με τη νέα υπηρεσία DynamisPay μπορείτε να καταβάλετε εύκολα και γρήγορα τα ασφάλιστρα σας και να παραλάβετε άμεσα το συμβόλαιο σας σε ηλεκτρονική μορφή.

Εξοφλήστε τα ασφάλιστρά σας με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, όπως και μέσω υπηρεσίας άμεσης πληρωμής ( IRIS ) και επιλέξτε ανάμεσα σε εφάπαξ εξόφληση ή εξόφληση με έως και 6 άτοκες δόσεις*

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταβάλετε τα ασφάλιστρα σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με χρέωση της πιστωτικής, προπληρωμένης ή χρεωστικής σας κάρτας, στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.
  • Με χρέωση της κάρτας σας, στα ταμεία των κεντρικών γραφείων της εταιρίας μας.
  • Με κατάθεση στα ταμεία ή στα κέντρα αυτόματων συναλλαγών του δικτύου καταστημάτων ALPHA BANK, κάνοντας απαραίτητα χρήση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Μέσω web banking ακολουθώντας τα βήματα όπως περιγράφονται στο e-banking της τράπεζας που συνεργάζεστε, επιλέγοντας «Πληρωμές» και στη συνέχεια «Πληρωμές Ασφαλιστικών Εταιριών».

  • Με καταβολή μετρητών, στο ταμείο οποιασδήποτε από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, με την επίδειξη του ειδοποιητηρίου καταβολής ασφαλίστρων (προϋπόθεση αποτελεί η τήρηση προσωπικού λογαριασμού στις συγκεκριμένες τράπεζες).

  • *(για κάρτες των οποίων πάροχος είναι η Εθνική Τράπεζα ισχύει μόνο η εφάπαξ εξόφληση).Ηλεκτρονική εξόφληση συμβολαίου DynamisPay  Οι διευθύνσεις email δεν είναι ίδιες.


 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή