Τώρα ΕΣΥ έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ στην ασφάλεια σου!

Με το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο ασφάλισης οχημάτων MyDynamis, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ανταποκρίνεται στις πιο απλές αλλά και στις πλέον απαιτητικές, ειδικευμένες ή ιδιαίτερες συνθήκες της σύγχρονης ζωής, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας.

Το MyDynamis είναι το πιο δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης οχημάτων που δημιουργήθηκε για να έχετε εσείς τον έλεγχο της ασφάλειάς σας χωρίς περιττές χρεώσεις που σας επιβαρύνουν.

Ασφάλεια αυτοκινήτου MyDynamis+

Με το MyDynamis+, ξεκινάτε από ένα βασικό πρόγραμμα καλύψεων για το αυτοκίνητο σας, που εκτός από τις υποχρεωτικές δια νόμου καλύψεις Αστικής ευθύνης προς τρίτους, περιλαμβάνει:

  • Νομική προστασία
  • Προσωπικό ατύχημα
  • Κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα 
  • και Φροντίδα ατυχήματος με ρυμούλκηση

Για τη μέγιστη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε το πακέτο, επιλέγοντας μέσα από πλήθος προαιρετικών καλύψεων. Με αυτόν τον τρόπο, διαμορφώνετε το δικό σας, μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις δικές σας προτεραιότητες, στα κατώτατα επίπεδα κόστους της αγοράς, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους.

MotoDynamis

Το MotoDynamis είναι το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασφάλισης μοτοσυκλετών που περιλαμβάνει τις απαιτούμενες δια νόμου καλύψεις καθώς και Φροντίδα ατυχήματος με ρυμούλκηση αλλά και κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα. Παράλληλα παρέχεται ένα ευρύ σύνολο προαιρετικών καλύψεων για να μπορέσετε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ασφάλισης μοτοσυκλέτας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία αλλά συγχρόνως, να μην επιβαρύνεστε με καλύψεις που δεν σας είναι απαραίτητες. Είτε η μηχανή σας είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας, είτε είναι το όχημα για τις αποδράσεις σας, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σας προσφέρει σιγουριά και ξεγνοιασιά σε κάθε σας μετακίνηση.

Με τη διάρκεια του συμβολαίου ασφάλισης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας να ξεκινά από τους τρεις μήνες και να φθάνει μέχρι και τον ένα χρόνο, καλύπτονται όλες οι πιθανές ανάγκες και σας δίδεται ευελιξία.

Το MyDynamis είναι έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, να παρέχει στους πελάτες της, κορυφαίες υπηρεσίες, με προγράμματα εξατομικευμένα, αξιόπιστα και άρτια σχεδιασμένα για τις σύγχρονες ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

παρε προσφορα

 

 

 

 

 

 

Κύλιση στην Αρχή